Gerechtsdeurwaarder Arnhem

U zoekt een gerechtsdeurwaarder in Arnhem omdat u aan het einde van het incassotraject bent gekomen. Het traject dat u met een door u ingeschakeld incassobureau heeft doorlopen, heeft tot nu toe nog niets opgeleverd. Nu het tijd is voor het gerechtelijke traject. Dat betekent dat het incassobureau u helaas niet verder helpen omdat zij geen wettelijke bevoegdheden hebben. Gelukkig kunt u terecht bij Groeneveld Gerechtsdeurwaarders.

Maak een afspraak

De gerechtsdeurwaarder nabij Arnhem in actie laten komen

Wanneer wordt Groeneveld Gerechtsdeurwaarder als gerechtsdeurwaarder nabij Arnhem ingeschakeld? Een voorbeeld uit de praktijk:

Een elektrotechnisch installatiebedrijf heeft haar vorderingen uit handen gegeven aan een incassobureau, doch vele brieven en telefoontjes later is er geen resultaat geboekt. Het incassobureau heeft overleg gehad over de zaak met de cliënt en deze geeft aan door te willen gaan (de vordering moet toch betaald worden). Dan kunnen er twee dingen gebeuren:

  1. De cliënt trekt de zaak terug en komt rechtstreeks bij Groeneveld Gerechtsdeurwaarders. (op zich de beste oplossing)
  2. Het incassobureau benadert Groeneveld Gerechtsdeurwaarders om voor haar de dagvaarding op te stellen (= procesinleiding) en uit te reiken (want dit kan formeel alleen door een deurwaarder). Vervolgens wordt de procedure bij de rechtbank begeleidt door Groeneveld Gerechtsdeurwaarders en nadat de rechter de vordering heeft toegewezen, wordt deze door Groeneveld geïnd.

Nadat Groeneveld Gerechtsdeurwaarders de vordering heeft geïnd (al of niet met een loon- of bankbeslag) rekent Groeneveld Gerechtsdeurwaarders af met het incassobureau. Deze rekent op haar beurt weer af met haar cliënt. Hoewel dit nogal onpraktisch is voor de cliënt, gebeurt dit geregeld op deze manier. Dat komt omdat de cliënt vaak denkt dat Groeneveld Gerechtsdeurwaarders geen incassotraject begeleidt. Dat is een misvatting, want het is juist handig als cliënten rechtstreeks bij haar terechtkomen. Groeneveld Gerechtsdeurwaarders kan immers en het incassotraject en het gerechtelijke traject begeleiden: wij zijn eveneens een incassobureau nabij Arnhem.

Vorderingen aanmelden

Werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, op slechts 30 minuten afstand van Arnhem. Wij werken met collega-deurwaarders, zodat wij u ongeacht de woonplaats van de wederpartij altijd een hoge service kunnen bieden. Wilt u meer weten? Neemt u dan gerust contact met ons op. Dit kan ook in de avond als uw voorkeur daar naar uitgaat. We adviseren u graag over alle mogelijkheden. U kunt ons op werkdagen telefonisch bereiken tot 20.00 uur.

Contact opnemen