Gerechtsdeurwaarder Barneveld

U zocht op gerechtsdeurwaarder Barneveld en kwam op deze pagina terecht? U wilt een vordering uit handen geven of heeft juist een ambtelijk stuk ontvangen? Neem gerust contact op met een van onze deurwaarders als u vragen heeft of als u advies wilt hebben. Het is verstandig om niet te lang te wachten als u een vordering uit handen wilt geven. Wacht u te lang dan kan het zijn dat deze verjaart. Heeft u juist een ambtelijk stuk ontvangen? Ook dan raden we aan om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Zo voorkomt u dat zaken verder uit de hand lopen.

Vorderingen aanmelden

Groeneveld Gerechtsdeurwaarder als gerechtsdeurwaarder Barneveld

U kiest voor Groeneveld Gerechtsdeurwaarder als uw gerechtsdeurwaarder nabij Barneveld? Een goede keuze, want dan profiteert u van verschillende voordelen. We zetten er hier een aantal op een rij. Groeneveld Gerechtsdeurwaarders richt zich met name op het mkb.

  • Incassobureau en deurwaarder in een: als deurwaarder zijn wij naast incassobureau ook bevoegd om gerechtelijke stappen te ondernemen. Mocht het dus komen tot een gerechtelijke procedure, dan kunt u gewoon met ons verder en hoeft u niet op zoek naar een andere partij. Wij dragen het dossier dan intern over aan een van onze gerechtsdeurwaarders.
  • Expertise: jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat Oscar Groeneveld zich een echte specialist mag noemen in moeilijk uit te voeren incasso’s.
  • Breed inzetbaar: Oscar Groeneveld heeft een team van besluitvaardige professionals om hem heen verzameld met elk hun eigen deskundigheid. Zo hebben wij op elk vlak een specialist zitten zodat wij verschillende partijen kunnen helpen.
  • Eén aanspreekpunt: Groeneveld Gerechtsdeurwaarders werkt met vaste contactpersonen. Zo kunnen wij snel en efficiënt handelen en heeft u slechts één aanspreekpunt: wel zo makkelijk.
  • Vakkundig- en snelheid: voor juridische dienstverleners kunnen wij ambtelijke stukken snel en vakkundig opmaken en betekenen.
  • Menselijkheid: een van de pijlers van Groeneveld Gerechtsdeurwaarders is menselijkheid: we houden zowel rekening met u als onze opdrachtgever als de debiteur. Samen komen we tot een oplossing die voor iedereen aanvaardbaar is.
  • 24/7 bereikbaar bij spoed: Groeneveld Gerechtsdeurwaarders is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor spoedgevallen.
  • Daadkrachtig: mocht het komen tot ontruiming van panden, dan voeren wij dit samen met onze partner Bruweij BV uit.

Naast bovenstaande voordelen, heeft het inschakelen van Groeneveld Gerechtsdeurwaarders als incassobureau en/of deurwaarder nog meer voordelen. Benieuwd welke dit zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Contact opnemen