Gerechtsdeurwaarder Nijmegen

Groeneveld Gerechtsdeurwaarders staat graag voor u klaar als uw gerechtsdeurwaarder nabij Nijmegen.

  • Een gerechtsdeurwaarder is benoemd door de Kroon en wordt een openbaar ambtenaar genoemd. Hij of zij gaat langs bij de schuldenaar om een dagvaarding (lees procesinleiding) uit te reiken en de schuldenaar op te roepen om voor de rechtbank te verschijnen. Geeft de schuldenaar geen gehoor aan het vonnis, dan kan een gerechtsdeurwaarder na de uitspraak van de rechter er voor zorgen dat het vonnis alsnog wordt uitgevoerd.

Afgifte dagvaarding gerechtsdeurwaarder Nijmegen

Als gerechtsdeurwaarder nabij Nijmegen kan Groeneveld Gerechtsdeurwaarders het gerechtelijke traject starten. Dat betekent dat wij toestemming vragen aan de rechter om vervolgstappen te nemen tegen de schuldenaar.

Vordering aanmelden

Voorbeelden van deze stappen zijn:

  • beslag leggen op (een deel) van het salaris;
  • verkopen van materiële zaken waaronder de inboedel;
  • beslag op de bankrekening.

Groeneveld Gerechtsdeurwaarders als incassobureau

Als u een incassotraject wilt starten, kunt u ook bij Groeneveld Gerechtsdeurwaarders terecht. Wist u dat er gemiddeld €35.000 euro openstaat per ondernemer? U kunt op onze website direct een proefberekening maken om een indicatie te krijgen van de kosten voor onze werkzaamheden. U kunt ook direct uw vordering online aanmelden. Als u uw vordering uit handen geeft aan Groeneveld Gerechtsdeurwaarders, kunt u zich weer richten op uw corebusiness terwijl wij ons ontfermen over het openstaande bedrag.

Maak een proefberekening

Wij richten ons als dienstverlener met name op op mkb’ers, groothandelsbedrijven en juridische dienstverleners (advocaten en notarissen).

Wilt u graag meer informatie? Maak vrijblijvend een afspraak met ons. Wij ontvangen u graag op ons kantoor in Veenendaal. Uiteraard is een afspraak in de avonduren geen enkel probleem.

Contact opnemen