Gerechtsdeurwaarder Tiel

U heeft een ambtelijk stuk ontvangen van ons als gerechtsdeurwaarder nabij Tiel? Dan is een van de deurwaarders van Groeneveld Gerechtsdeurwaarders bij u langsgeweest. Hoe sneller u reageert op het ambtelijk stuk, hoe sneller we tot een oplossing komen. Voorbeelden van een ambtelijk stuk zijn een beslagexploot, een betekening of een dagvaarding. In de bijsluiter vindt u alle informatie die u nodig heeft, zodat u weet wat er van u verwacht wordt.

Gerechtsdeurwaarder nabij Tiel bezorgt diverse ambtelijke stukken

Als gerechtsdeurwaarder nabij Tiel, kan Groeneveld Gerechtsdeurwaarders verschillende soorten ambtelijke stukken bezorgen. Voorbeelden van een ambtelijk stuk zijn een beslagexploot, betekening of een dagvaarding. Wat houden deze ambtelijke stukken in?

  • Beslagexploot: dit is een akte waarin beslag wordt gelegd op een object. In de akte staat de datum, voor wie het exploot bestemd is en duidelijk waarop beslag wordt gelegd volgens de wettelijke voorschriften. De akte is door de gerechtsdeurwaarder ondertekend. In sommige gevallen (als de wet dit bepaalt) kan Groeneveld Gerechtsdeurwaarder ook elektronisch exploot doen.
  • Betekening: een betekening is de officiële aankondiging van het exploot dat door de deurwaarder wordt gedaan aan degene voor wie het exploot is bestemd. De betekening vindt plaats wanneer de gerechtsdeurwaarder de akte overhandigd aan de geadresseerde. Bent u niet thuis, dan zullen wij het ambtelijk stuk in een envelop doen met daarop aangeduid dat het een ambtelijk stuk betreft. Ook geven we aan dat het dringend is dat u het ambtelijk stuk direct opent en opvolgt.
  • Dagvaarding: Groeneveld Gerechtsdeurwaarders schrijft een dagvaarding voor de eiser. In de dagvaarding wordt u opgeroepen om voor de rechtbank te verschijnen. In de dagvaarding ziet u op welke tijd en datum. Bent u niet thuis? Dan proberen wij de dagvaarding aan iemand anders te overhandigen, zoals een huisgenoot. Is dit niet mogelijk, dan deponeren wij de dagvaarding in de brievenbus.

Als u het niet eens bent met de vordering dan kunt u een klacht achterlaten op onze website of via de KBvG.

Contact met Groeneveld Gerechtsdeurwaarders

Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar! Niet alleen voor meer informatie maar ook indien u advies wilt over uw situatie. Als u niets doet, lopen de zaken verder uit de hand. Dat kunt u voorkomen als u contact met ons opneemt. Ook als u niet kunt betalen, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Contact opnemen