Gerechtsdeurwaarder Veenendaal inschakelen

Heeft u een gerechtsdeurwaarder in Veenendaal nodig omdat uw debiteur ondanks verschillende aanmaningen nog steeds de openstaande rekening niet betaalt? Dan kunt u een beroep doen op Groeneveld Gerechtsdeurwaarders.  Oscar Groeneveld is beëdigd gerechtsdeurwaarder in Veenendaal met maar liefst een kwart eeuw aan ervaring. Hij wordt geroemd om moeilijk te executeren incasso’s. Naast Oscar kunt u ook een beroep doen op ons juridisch medewerker en incassomedewerkers, die u graag van dienst zijn

Als gerechtsdeurwaarderskantoor kunnen wij de rechter vragen om verdere stappen te ondernemen. Het inschakelen van een gerechtsdeurwaarder in Veenendaal betekent dat de gerechtelijke procedure start. Op basis van het vonnis dat de rechter velt, kunnen wij beslag leggen op banktegoeden, de inboedel of vastgoed.

Over uw gerechtsdeurwaarder in Veenendaal

U bent bij Groeneveld Gerechtsdeurwaarders als uw gerechtsdeurwaarder in Veenendaal verzekerd van jarenlange ervaring voor verschillende soorten bedrijven. Als deurwaarder zetten wij ons in voor onder andere advocatenkantoren, mkb-ondernemingen, groothandelsbedrijven en incassobureaus door heel Nederland. Om de service te kunnen bieden die u van ons gewend bent door heel Nederland, werken wij samen met collega-deurwaarders.

Werkzaamheden deurwaarder

Een deurwaarder wordt ingezet als een debiteur zijn betalingsafspraak niet nakomt. De debiteur heeft dan wel een product ontvangen, terwijl hij niet betaalt. De gerechtsdeurwaarder mag deze persoon dan dagvaarden. De debiteur moet dan voor de rechter verschijnen waarna deze een vonnis uitspreekt. De deurwaarder kan uiteindelijk beslag leggen op inkomen of inboedel.

Wat moet u doen als de gerechtsdeurwaarder is langs geweest?

U kunt Groeneveld Gerechtsdeurwaarders dus inzetten als uw gerechtsdeurwaarder in Veenendaal, maar wat gebeurt er eigenlijk als een gerechtsdeurwaarder bij u langs is geweest? U weet dat er een gerechtsdeurwaarder langs is geweest als u een ambtelijk stuk heeft ontvangen. Voorbeelden hiervan zijn een beslagexploot, dagvaarding of betekening. Het is van belang dat u zo snel mogelijk reageert om te voorkomen dat het uit de hand loopt. Groeneveld Gerechtsdeurwaarders helpt u graag bij het vinden van een oplossing.

Gerechtsdeurwaarder Veenendaal inschakelen

Heeft u te maken met een debiteur die niet betaalt of heeft u zelf een ambtelijk stuk ontvangen en begrijpt u niet wat u nu moet doen? Neem dan contact op met Groeneveld Gerechtsdeurwaarders. Wij geven u uitleg en indien gewenst advies over de situatie. Ook kunt u ons inschakelen als uw gerechtsdeurwaarder in Veenendaal.

Contact opnemen