Gerechtsdeurwaarder Wageningen inschakelen

U wilt een gerechtsdeurwaarder nabij Wageningen of omgeving inschakelen omdat het incassotraject niets heeft opgeleverd? Dan staat Oscar Groeneveld als beëdigd
gerechtsdeurwaarder tot uw dienst. Ook onze juridisch medewerker en onze incassomedewerkers die bij Groeneveld Gerechtsdeurwaarders werkzaam zijn, kunnen u tijdens de gerechtelijke procedure helpen bij het innen van een openstaande rekening.

Over uw gerechtsdeurwaarder nabij Wageningen

Oscar Groeneveld is uw gerechtsdeurwaarder nabij Wageningen als u kiest voor Groeneveld Gerechtsdeurwaarders. In 2011 begon hij zijn eigen incassobureau met drie andere collega’s in Veenendaal, terwijl hij nog gevestigd was als gerechtsdeurwaarder in Harderwijk. In 2016 is Oscar tevens als gerechtsdeurwaarder in Veenendaal gevestigd. Sindsdien kunnen wij dus ook dagvaardingszaken inzake een geldvordering bij de kantonrechter van de rechtbank in het arrondissement Midden-Nederland aanbrengen. Ondertussen is Groeneveld Gerechtsdeurwaarders uitgegroeid naar een vestiging met zeven medewerkers. Zowel de incasso- en de gerechtsdeurwaardersvestiging vindt u onder één dak in Veenendaal. Ook voor regio Amersfoort, Nijmegen en Arnhem bestemd!

Wanneer schakelt u een deurwaarder in?

Een deurwaarder wordt ingeschakeld als u gerechtelijke stappen wilt ondernemen nadat de schuldenaar na het incassotraject de openstaande rekening nog steeds niet heeft betaald. Het grote voordeel van Groeneveld Gerechtsdeurwaarders? Naast de jarenlange ervaring en de grote deskundigheid waarmee wij te werk gaat, kunt u ook het incassotraject aan ons overlaten. Zo kunt u de hele opdracht om het openstaande bedrag te incasseren bij één bedrijf onderbrengen.

Verschil incassobureau en gerechtsdeurwaarder

Een incassobureau vordert openstaande bedragen bij een debiteur die uw rekening(en) niet betaalt. Het incassobureau wordt pas ingeschakeld als u na meerdere aanmaningen nog steeds geen betaling heeft ontvangen. U wordt dan de schuldeiser en wij nemen het contact met de debiteur (de schuldenaar) over. Voordat een deurwaarder wordt ingeschakeld is er een incassotraject aan voorafgegaan via het incassobureau. Het grootste verschil tussen een incassobureau en een deurwaarder is dat de deurwaarder wettelijk meer mogelijkheden heeft om het openstaande bedrag te innen. Zo mag een gerechtsdeurwaarder in tegenstelling tot een incassobureau een dagvaarding uitbrengen (de schuldenaar oproepen om voor de rechter te komen). De deurwaarder mag eveneens beslag leggen op de inboedel of op het loon van de schuldenaar. Tot slot kan een deurwaarder de woning van de schuldenaar ontruimen.

Contact opnemen