Doelgericht en menselijk incasseren

Groeneveld Gerechtsdeurwaarders is een besluitvaardige gids in het incassotraject. We dragen zorg voor zowel onze opdrachtgever als de debiteur, om samen tot de juiste oplossing te komen. Incassotrajecten beginnen pas als het niet anders kan, nadat de ‘normale route’ al doorlopen is. Wij zien het daarom als wenselijk om het traject met zorg te doorlopen, om tegelijk ook duidelijk en rechtdoorzee te zijn, zonder het menselijke aspect uit het oog te verliezen.

Voor al uw incasso’s kunt u terecht bij Groeneveld Gerechtsdeurwaarders. Als gerechtsdeurwaarder zijn wij bevoegd voor het uitvoeren van incassowerkzaamheden. En mocht het zover komen, dan kunnen we ook tot de gerechtelijke procedure overgaan.

Pre-incassobrief

Met de pre-incassobrief bieden we uw debiteur de laatste mogelijkheid om, zonder extra kosten, alsnog aan u te betalen. U hoeft zo geen confrontaties aan te gaan of ongemakkelijke gesprekken te voeren over het uitblijven van de betaling. Vaak zien we dat deze pre-incassobrief de debiteur voldoende aanspoort om de verdere incassoprocedure te voorkomen.

Incassoprocedure

Heeft de pre-incassobrief geen effect, dan nemen wij het van u over. Met redelijke en correcte toon starten wij de incassoprocedure. Daarbij bewaken wij de vervaltermijnen en zullen we de betaling zo vlot mogelijk afwikkelen.

pre-incassobrief aanvragen

Deurwaarder

Mocht het eerste deel van het incassotraject niets opleveren, dan kunnen wij met uw toestemming het dossier intern overdragen aan de deurwaarder. Zo heeft u er weinig omkijken naar, terwijl u wel de regie houdt over het traject en altijd inzicht heeft in de procedure.

Betalingsafspraak nakomen

Een verkoper vertrouwt erop dat de koper betaalt. Helaas gebeurt dat niet altijd. Groeneveld Gerechtsdeurwaarders bewaakt betalingsafspraken, zodat het dagelijkse handelsverkeer in goede orde blijft verlopen. Benieuwd hoe een incassotraject werkt ? Of kunnen wij u helpen met het incasseren van een betaling? Neem contact met ons op, we zijn u graag van dienst.

Waarom Groeneveld