Schuld innen via aanmaning

Schuld innen via aanmaning

Wanneer u een rekening niet betaalt en de betalingsherinnering negeert, kunt u een aanmaning van ons ontvangen. Iemand heeft Groeneveld Gerechtsdeurwaarders ingeschakeld om het openstaande bedrag bij u te innen. U hoeft niet te schrikken van de aanmaning. U kunt verschillende redenen hebben dat u het openstaande bedrag niet heeft betaald. Wellicht bent u het vergeten of zit u op het moment even in zwaar weer op financieel gebied. Wat uw reden ook is, het is verstandig om het openstaande bedrag zo snel mogelijk te betalen.

Betalingsregeling

Kunt u het openstaande bedrag niet betalen of niet in één keer? Laat het ons weten. Samen komen we tot een passende oplossing. We kunnen bijvoorbeeld een betalingsregeling treffen waarbij u het bedrag in termijnen terugbetaalt.

Direct online betalen

Als u het bedrag in één keer kunt betalen, dan is het verstandig om dit te doen, zodat u het openstaande bedrag beperkt houdt en een gerechtelijke procedure voorkomt. U kunt dit online direct op onze website doen.

Betaal online

Bezwaar aantekenen

Bent u het niet eens met de aanmaning? Neem dan contact met ons op. Samen vinden we We willen graag samen met u tot een juiste oplossing komen. Heeft u al betaald? Dan horen wij dat eveneens graag.

Waarom Groeneveld