Incassobureau Amersfoort

Een incassobureau in Amersfoort kan uitkomst bieden, als u als crediteur wacht op een debiteur om uw openstaande rekening te voldoen. Met name december is niet alleen een dure maand maar ook een hele drukke maand met alle feestdagen zoals Sinterklaas, de kerstdagen en Oud & Nieuw. Er kunnen dus verschillende redenen zijn dat de debiteur niet betaalt. Misschien zit uw debiteur financieel wat krapper deze maand of is de factuur per ongeluk vergeten. Wij adviseren u graag voordat u een incassotraject start.

Vraag advies aan

Actie ondernemen samen met incassobureau nabij Amersfoort

Als u contact opneemt met Groeneveld Gerechtsdeurwaarders als uw incassobureau nabij Amersfoort, dan overleggen we over uw mogelijkheden. Heeft u een betalingsherinnering gestuurd aan de debiteur? Dan heeft u als het goed is een betalingstermijn in deze herinnering vermeld. Wij adviseren u voordat deze termijn afloopt, even contact op te nemen met de debiteur. U kunt dan in een telefonisch gesprek nog eens wijzen op de openstaande factuur. Tegelijkertijd kunt u dan ook achterhalen wat de reden is dat de factuur nog niet betaald is. Dat is een stuk fijner voor zowel u als uw klant dan een incassotraject te moeten starten. Bovendien draagt het bij aan een goede klantrelatie. Een groot voordeel van Groeneveld Gerechtsdeurwaarders is dat wij ook als uw gerechtsdeurwaarder in Amersfoort kunnen optreden, mocht het tot gerechtelijke stappen komen.

Sociale druk

December is de maand dat betalingen langer uitblijven. Dat komt niet alleen door de feestdagen in december, ook door de nieuwe actiedagen die overkomen vanuit Amerika zoals Black Friday, blijkt dat ondernemers toch op de aanbiedingen van die dag in willen gaan. Een grote rol daarbij is de sociale druk die ervaren wordt. Uit het Consumer Payment Report dat op 4 december 2017 verscheen, gaf bijna een kwart van alle Nederlanders aan dat zij sociale druk ervaren. Social media helpt daar ook een handje in mee. Via dit medium worden namelijk al snel impulsaankopen gedaan. Ondanks dat er al schulden zijn, gaan ze hierdoor toch in op de aanbiedingen op dit medium. Dat zorgt dus alleen maar voor nog hogere schulden. Heeft u op dit moment veel openstaande rekeningen liggen ide nog voldaan moeten worden? Maakt u zich dan geen zorgen. Neem contact met ons op! Samen bekijken we hoe we dit probleem kunnen oplossen.

Neem contact met ons op