Incassobureau Arnhem

U zocht op incassobureau Arnhem en kwam op deze pagina terecht? Dan bent u op de juiste website terechtgekomen! Groeneveld Gerechtsdeurwaarders staat voor u klaar als u een openstaand bedrag wilt innen. U kunt uw opdracht direct online aanbieden. Wilt u meer weten over uw mogelijkheden. Dan kunt u ook direct een afspraak met ons maken.

Maak een afspraak

Doelgericht, menselijk en nauwkeurig incassobureau nabij Arnhem

Als incassobureau nabij Arnhem heeft Groeneveld Gerechtsdeurwaarders een aantal kernwaarden waarnaar wij handelen. Zo vinden we het belangrijk om doelgericht te incasseren waarbij we menselijkheid nooit uit het oog verliezen. Wij zijn er voor de schuldeiser, terwijl we ook rekening houden met de situatie van de debiteur. Een incassotraject starten wij pas als het echt niet anders kan. Indien er betalingsafspraken worden gemaakt, dan controleren wij deze afspraken nauwkeurig. Niet voor niets zijn wij een gerenommeerd incassobureau en deurwaarder. We dragen er zorg voor dat achterstallige bedragen worden betaald. Daarvoor werken we met elke partij samen om tot een passende oplossing te komen. Kortom, Groeneveld Gerechtsdeurwaarders voert haar werkzaamheden doelgericht, menselijk en nauwkeurig uit. U kunt ook een beroep doen op Groengeveld Gerechtsdeurwaarders als uw gerechtsdeurwaarder nabij Arnhem.

Pre-incassobrief

Voordat een incassotraject gestart kan worden, is het zaak dat u als schuldeiser een pre-incassobrief verstuurd. Dit is een brief waarin voor de laatste keer wordt aangegeven dat het openstaande bedrag betaald moet worden voordat wordt begonnen met een incassoprocedure. In de brief wordt dit ook uitdrukkelijk vermeld. U kunt deze pre-incassobrief zelf versturen via onze website. Dit doet u via DebKey. Het grote voordeel is dat de brief op ons briefpapier wordt geprint. Dat zorgt niet alleen voor een hoge professionaliteit ook zorgt ons logo voor een versterkend effect. Er zitten een aantal regels vast aan het gebruik van ons briefpapier.

Pre-incasso brief aanvragen

  • Wij zullen de inhoud van de pre-incassobrief nauwkeurig controleren. Onze naam staat namelijk vernoemd op de brief. Bovendien zijn wij verantwoordelijk voor de communicatie met de schuldeiser indien hij of zij reageert op de brief.
  • Groeneveld Gerechtsdeurwaarders maakt na het versturen van de brief een dossier aan. Hiertoe zijn wij verplicht.
  • Als een debiteur het niet eens is met de vordering, dan mag hij binnen de betalingstermijn een onderbouwd verweer voeren. Dit moet in de pre-incassobrief naar voren komen.

Wilt u meer informatie over het vorderen van een openstaand bedrag of het versturen van de pre-incassobrief? Neem gerust contact met ons op. Als u de brief aanvraagt via onze website, zal een van onze medewerkers zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contact opnemen

Maak direct een proefberekening

ZakelijkParticulier