Incassobureau Ede inschakelen

U moet een incassobureau in Ede inschakelen? Kies dan voor Groeneveld Gerechtsdeurwaarders. U profiteert van verschillende voordelen als u kiest voor Groeneveld Gerechtsdeurwaarders. Zo vinden wij het belangrijk om doelgericht en menselijk te handelen. Dat vertaalt zich onder andere in het vinden van de juiste oplossing voor zowel de debiteur als de opdrachtgever. Een incassotraject beginnen wij namelijk pas als er geen andere mogelijkheid meer is. Het is waarschijnlijk al duidelijk vanwege onze bedrijfsnaam: u kunt ook een beroep op ons doen als het eerste deel van het incassotraject niets oplevert. Na uw toestemming starten wij een gerechtelijke procedure, dragen wij het dossier over aan de gerechtsdeurwaarder WEG).

Wanneer moet u een incassobureau in Ede inschakelen?

Groeneveld Gerechtsdeurwaarders staat voor u klaar als uw incassobureau in Ede of omstreken. Mocht het nou zo zijn dat u nog nooit eerder een incassobureau heeft ingeschakeld en twijfelt u of wij de oplossing zijn, neem dan gerust contact met ons op. Ook als uw gerechtsdeurwaarder in Ede staan wij graag voor u klaar.

Maak een afspraak

Voorbeeld

Stel, u bent net gestart met uw advocatenkantoor, uw mkb-onderneming of groothandel en u krijgt te maken met debiteuren die niet betalen. Dan stuurt u waarschijnlijk een aanmaning, misschien wel meerdere. Als een debiteur dan nog niet betaalt, ondanks meerdere pogingen om uw debiteur te bereiken en na het versturen van diverse aanmaningen, dan is het tijd om Groeneveld Gerechtsdeurwaarders in te schakelen. Tijdens het incassotraject dat bestaat uit vier stappen, vervolgen wij het einddoel: uw debiteur betaalt voor de diensten of het product dat u geleverd heeft. Daarbij werken we transparant en hanteren een duidelijke werkwijze. Zo weten zowel u als de debiteur precies waar jullie aan toe zijn.

Wie werken er bij Groeneveld Gerechtsdeurwaarders?

Het team van Groeneveld Gerechtsdeurwaarders bestaat uit een gerechtsdeurwaarder, een directiesecretaresse, een juridisch medewerker en verschillende incassomedewerkers.

Gerechtsdeurwaarder Oscar Groeneveld heeft ruim 25 jaar ervaring als gerechtsdeurwaarder. Hij staat bekend om het uitvoeren van moeilijk te executeren incassotrajecten. Juridisch medewerker Anja heeft jarenlange ervaring bij diverse deurwaarderskantoren en staat u graag te woord indien u een juridische vraag heeft. Directiesecretaresse staat u graag te woord indien u een afspraak wil inplannen met Oscar. Dit ijzersterke team werkt samen met de incassomedewerkers Robert Brueker, Jolanda van Bree, Annemarie Asschert en Rukiye Korkmaz. Ook zij beschikken over jarenlange ervaring in de incasso- en deurwaardersbranche.

Gespecialiseerd incassobureau Ede

Het grote voordeel van dit team is dat iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Zo hebben wij voor u de juiste persoon op de juiste plaats zitten. Daarom kunnen verschillende partijen door heel Nederland ons inschakelen. Omdat wij ons als incassobureau in Ede inzetten voor de regio Gelderland en Utrecht, werken wij samen met collega-deurwaarders voor de rest van Nederland.

Contact opnemen

Maak direct een proefberekening

ZakelijkParticulier