Incassobureau Nijmegen

Zoekt u een incassobureau in Nijmegen? Neemt u dan contact op met Groeneveld Gerechtsdeurwaarders. Wij zijn gevestigd in Veenendaal op slechts een klein uur rijden van Nijmegen. Het grote pluspunt van ons incassobureau is dat u ons ook kunt inschakelen als gerechtsdeurwaarder nabij Nijmegen, mocht het tot de gerechtelijke procedure komen. Naast mkb’ers zet Groeneveld Gerechtsdeurwaarders zich ook in voor juridische dienstverleners.

Een onpartijdig incassobureau nabij Nijmegen

Groeneveld Gerechtsdeurwaarders is een onpartijdig incassobureau nabij Nijmegen. Dat is belangrijk om de relatie met uw klant goed te houden. Natuurlijk wilt u dat de openstaande factuur betaald wordt, maar dat moet niet ten koste gaan van de verstandhouding met uw klant. Doelgericht en menselijk incasseren zijn bij Groeneveld Gerechtsdeurwaarders de belangrijkste pijlers. Misschien is de factuur uw debiteur bijvoorbeeld geheel ontschoten of heeft de debiteur op dit moment niet de middelen om te betalen. Samen komen we tot een oplossing die zowel werkbaar is voor u als opdrachtgever als voor uw debiteur. Dit kan bijvoorbeeld een betalingsregeling zijn waarbij de debiteur in termijnen kan terugbetalen. We starten pas met een incassotraject als het echt niet anders kan.

Het team van Groeneveld Gerechtsdeurwaarders

Aan het hoofd van Groeneveld Gerechtsdeurwaarders staat Oscar Groeneveld. Hij staat te boek als besluitvaardig, doelgericht en gespecialiseerd in moeilijk te executeren incasso's.  Oscar werkt al langer dan 25 jaar als deurwaarder. Oscar is begonnen in 2011 met drie man in Veenendaal. Ondertussen is het incassobureau uitgegroeid tot een sterk team bestaande uit zeven medewerkers.

Meer over ons team

Naast Oscar werken er nog twee deurwaarders bij Groeneveld Gerechtsdeurwaarders

  • Berry de Haas: communicatie, vriendelijk en een vertrouwde vertegenwoordiger van de opdrachtgever bij rechtszittingen.
  • Anja van de Kamp: jarenlange ervaring als incassomedewerker, allround-ervaring door werkzaam te zijn geweest bij verschillende deurwaarderskantoren.

Er zijn drie incasso medewerkers werkzaam bij Groeneveld Gerechtsdeurwaarders:

  • Robert Brueker: behandelt incassodossiers & werkzaamheden voor de financiële administratie.
  • Jolande van de Bree: jarenlange ervaring in de branche.
  • Rukiye Korkmaz: werkzaam bij Groeneveld Gerechtsdeurwaarders.

Onze nieuwste aanwinst is Inge van den Berg die werkzaam is als directiesecretaresse. Zij heeft zich bij Groeneveld Gerechtsdeurwaarders aangesloten in 2016.

Wij hechten veel waarde aan een vertrouwde samenwerking tussen ons, de opdrachtgever én de debiteur. Elk van ons heeft zijn specialisatie zodat wij voor elk vraagstuk een passende oplossing hebben. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen als opdrachtgever of juist als debiteur? Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact met ons op