Incassobureau Tiel

Als u een incassobureau nabij Tiel zoekt dat zich heeft gespecialiseerd in doelgericht en menselijk incasseren, dan staat Groeneveld Gerechtsdeurwaarders graag tot uw dienst. Wij starten pas met een incassotraject als het echt niet anders kan. Voordat een incassotraject wordt gestart is het van belang om de normale route te doorlopen. Op die manier verliezen wij het menselijk aspect nooit uit het oog. Heeft u een vordering die niet betaald wordt en u uit handen wilt geven? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Vorderingen aanmelden

Bonafide incassobureau Tiel

Groeneveld Gerechtsdeurwaarders is een bonafide (betrouwbaar) incassobureau nabij Tiel. Dat kunt u bijvoorbeeld herkennen aan ons Incasso Keurmerk. Een incassobureau kan dit keurmerk aanvragen bij de Nederlandse Vereniging van gecertificeerde incasso-ondernemingen (NVIO). De NVIO houdt toezicht op het naleven van de criteria die garant staan voor een correcte en zorgvuldige uitvoering van incasso-activiteiten. Dit gebeurt door het onafhankelijke Keurmerkinstituut in Zoetermeer. U kunt er meer over lezen op de website van de NVIO: www.nvio.nl

Malafide incassobureaus

Er is de laatste tijd veel te doen over malafide incassobureaus. Deze incassobureaus proberen onterechte vorderingen te innen. Ook brengen zij te hoge incassokosten in rekening en zetten consumenten onder druk om te betalen. Het Incasso Keurmerk is niet verplicht voor incassobureaus. Dit is dan ook een groot verschil met een gerechtsdeurwaarder nabij Tiel zoals Groeneveld Gerechtsdeurwaarders. Waarom?

  • Een gerechtsdeurwaarder wordt door de Kroon benoemd en schakelt u in als het eerste deel van het incassotraject niets oplevert. Hij of zij kan nooit beslag leggen op uw goederen, tenzij er een vonnis is van een rechter.
  • Een gerechtsdeurwaarderskantoor kan ook ingeschakeld worden voor incassowerkzaamheden. Het voordeel voor u is dat deze kantoren streng gecontroleerd worden door de Koninklijke Beroepsgroep van Gerechtsdeurwaarders (KBvG) en door het het Bureau Financieel Toezicht (BFT).

U ziet het: het feit dat Groeneveld Gerechtsdeurwaarders een gerechtsdeurwaarderskantoor is, betekent voor u enkel dat wij een betrouwbaar deurwaarderskantoor zijn.

Hoogte Incassokosten

Er zijn wettelijke regels vastgesteld over de incassokosten die in rekening mogen worden gebracht. Dit hangt onder andere af van het bedrag dat geïnd wordt. De bedragen kunt u terugvinden in ons nieuwsbericht: “Malafide incassobureaus”.

Contact opnemen

Maak direct een proefberekening

ZakelijkParticulier