Incassobureau Wageningen inschakelen

Groeneveld Gerechtsdeurwaarders is een incassobureau nabij Wageningen dat door bedrijven wordt ingeschakeld als debiteuren niet betalen. Wanneer krijgt u als schuldenaar te maken met Groeneveld Gerechtsdeurwaarder? Hieronder vindt u een lijst met veel gestelde vragen

Heeft u een andere vraag voor ons incassobureau in Wageningen?

Naast een incassobureau nabij Wageningen zijn wij, zoals onze bedrijfsnaam al aangeeft, ook werkzaam als gerechtsdeurwaarder in Wageningen en regio Arnhem, Amersfoort en Nijmegen. Heeft u een vraag die niet in onderstaande lijst staat? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en bekijken welke oplossing er is voor uw situatie.

Maak een afspraak

Waarom heeft u van ons een aanmaning ontvangen?

U heeft nog een openstaande rekening bij iemand open staan. Groeneveld Gerechtsdeurwaarders is ingeschakeld om dit bedrag bij u te innen.

Waarom is het bedrag van de aanmaning hoger dan de openstaande rekening?

Er worden incassokosten berekend omdat Groeneveld Gerechtsdeurwaarders is ingeschakeld. Ook wordt er rente berekend over het openstaande bedrag. Hoe langer u dus de betaling uitstelt, hoe hoger het bedrag wordt.

Kan ik ook online betalen?

U kunt direct via iDeal op onze website de rekening betalen. Als u dat meteen doet, dan hoeft u zich geen zorgen te maken dat de schuld oploopt of dat we een gerechtelijke procedure starten.

Betaal online

Ik kan het bedrag niet betalen. Wat moet ik doen?

Neem altijd contact met ons op, ook als u de openstaande rekening niet kunt betalen. We zoeken dan samen naar een oplossing, bijvoorbeeld door het treffen van een betalingsregeling.

Ik heb een dagvaarding ontvangen: wat is dit?

Een dagvaarding is een oproep van de rechtbank dat u voor de rechter moet verschijnen op de zittingsdatum en bij de rechtbank die in de brief staat vermeld. De vordering in de dagvaarding vind ik gegrond. Moet ik alsnog verschijnen voor de rechtbank? Als u het openstaande bedrag voor de zitting betaalt, wordt de zitting geannuleerd. U voorkomt hiermee dat u nog extra kosten (bijvoorbeeld de griffiekosten) moet betalen. Als u niet in een keer kunt betalen, is het soms nog steeds mogelijk om een betalingsregeling te treffen. Neem contact met ons op.

De vordering in de dagvaarding vind ik ongegrond. Hoe verweer ik mij?

Als u verweer voert, kan er een extra zitting of schriftelijke ronde komen. U kunt zich schriftelijk of mondeling verweren. Ook kunt u zich laten vertegenwoordigen door een jurist.

Ik heb een brief van Groeneveld Gerechtsdeurwaarders ontvangen over beslaglegging? Wat nu?

In de brief kondigen wij aan dat we binnenkort langskomen om beslag te leggen. U kunt alsnog de extra kosten hiervoor vermijden, door het openstaande bedrag te betalen.

Contact opnemen

Maak direct een proefberekening

ZakelijkParticulier