Incassobureau Zeist

Als u een incassobureau in de omgeving van Zeist zoekt, kunt u bij Groeneveld Gerechtsdeurwaarders terecht. Een incassobureau in Zeist schakelt u natuurlijk niet zomaar in. Daar heeft u vast eerst heel goed over nagedacht en eerst zelf de nodige pogingen gedaan om uw debiteur aan te sporen om over te gaan tot betaling. U wilt uw relatie met uw debiteur immers niet te grabbel gooien door ons direct in te schakelen. U heeft echter ook uw eigen rekeningen te betalen. Wij begrijpen als geen ander hoe moeilijk het kan zijn een incassobureau in te schakelen. Want uw debiteur kan dat van uw kant als (te) agressief ervaren. Wij begrijpen ook dat uw klanten, ook de wanbetalers, belangrijk voor u en de toekomst van uw bedrijf zijn. Toch komt er een moment dat een incassobureau de zaak voor u en uw debiteur netjes kan oplossen. Uw liquiditeit hangt immers ook af van het betaalgedrag van uw klanten en die wilt u natuurlijk op peil houden.

Incassobureau Zeist voor elk bedrag, groot of klein

Ook ons incassobureau in Zeist krijgt vaak van ondernemers te horen dat ze denken dat de kosten voor hen te hoog worden wanneer zij ons inschakelen bij een betalingsconflict als er sprake is van een klein openstaand bedrag. Een nutteloze actie dus. Niets is echter minder waar! De debiteur betaalt namelijk de extra kosten die de ondernemer moet maken teneinde de debiteur ertoe te bewegen tot betaling over te gaan.

Als een zakelijke klant niet betaalt

Misschien heeft u weleens gehoord over de wet incassokosten. Deze is echter bestemd voor consumenten. Een zakelijke klant geniet geen bescherming door de zogenaamde wet incassokosten. Een zakelijke klant kan in principe direct na het vervallen van de betalingstermijn door Groeneveld Gerechtsdeurwaarders worden benaderd. U voert de vordering in via DebKey en wij starten met het incassotraject. Voor dit gehele traject geldt dat de Algemene Voorwaarden en het Reglement Tarieven en Bepalingen van toepassing zijn. Twijfelt u over het inschakelen van Groeneveld Gerechtsdeurwaarders als uw incassobureau of gerechtsdeurwaarder? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of lees meer over hoe een incassotraject werkt.