Over ons

Groeneveld Gerechtsdeurwaarders stelt zich op als besluitvaardige gids in het incassotraject. Op deze manier willen we zorg dragen voor zowel onze opdrachtgever als de debiteur, om samen tot een juiste oplossing te komen. Duidelijk en rechtdoorzee, welwillend en vriendelijk bewaken we betalingsafspraken, zodat mensen in vertrouwen kunnen blijven kopen en verkopen.

Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot specialist op het gebied van ambtelijke werk- en incassowerkzaamheden. We werken voor advocatenkantoren, incassobureaus, midden- en kleinbedrijven en diverse groothandelsbedrijven. Onze ervaring strekt zich ook uit naar overheden, scholen en woningcorporaties.

Landelijke dekking

Vanuit Midden-Nederland bieden wij landelijke dekking. Dit doen we in samenwerking met een aantal collega-deurwaarders. We selecteren deze collega’s zorgvuldig zodat ze gegarandeerd aansluiten op onze manier van werken.

Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders

Wij zijn, net als alle andere beëdigde gerechtsdeurwaarders in Nederland, lid van de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders (KBvG). Deze publiekrechtelijke beroepsorganisatie heeft als taak ‘de bevordering van een goede beroepsuitoefening door de leden en van hun vakbekwaamheid’.

KBvG Normen voor Kwaliteit

Als gerechtsdeurwaarderskantoor gevestigd in Nederland wordt van ons verwacht dat we voldoen aan de KBvG Normen voor Kwaliteit. In deze normen is een kwalitatieve standaard neergelegd voor onze beroepsgroep. Denk aan normen omtrent marketing, dossierbehandeling, integriteit, afwikkeling en klachtenbehandeling.

Bent u benieuwd naar onze manier van incasseren? Lees meer over ons incassotraject. Of wilt u weten voor wie wij werken? Lees meer over onze doelgroepen.

Waarom Groeneveld