Juridische dienstverleners

Gerechtsdeurwaarder voor juridische dienstverleners

Groeneveld Gerechtsdeurwaarders is ervaren in het uitvoeren van ambtelijk werk voor advocaten en notarissen. We zorgen ervoor dat het opmaken en betekenen van ambtelijke stukken snel en vakkundig gebeurt, zodat de gerechtelijke procedure vlot verloopt. U heeft 24/7 inzicht in de voortgang met uw dossier.

Vast contactpersoon

Om snelheid van handelen te garanderen, werken we met vaste contactpersonen. Zo heeft u één aanspreekpunt binnen Groeneveld Gerechtsdeurwaarders, die vertrouwd raakt met uw manier van werken. Op deze manier willen we indirect ook betrokken zijn bij uw cliënt, om wie het uiteindelijk gaat. Uw vaste contactpersoon draagt met aandacht zorg voor uw ambtelijke stukken.

24-uurs dienstverlening

Naast dat u altijd en overal inzicht heeft in uw online dossier, is Groeneveld Gerechtsdeurwaarders 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen. We houden u telefonisch op de hoogte van vorderingen over uw spoedgeval.

Ontruimen na executieveiling

Vanzelfsprekend zorgen we als deurwaarder ook voor het daadwerkelijke ontruimen van panden, in samenwerking met professionele ontruimer Bruweij BV te Leusden. We leveren de ontruimde panden bezemschoon op.

Kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op.

 

 

 

Waarom Groeneveld