Midden- en kleinbedrijf

Incassobureau voor MKB

Ondanks dat uw klant de factuur niet betaalt, wilt u de relatie wel graag goed houden. Klantrelaties zijn immers waardevol voor iedere onderneming. Zij voorzien u van werk en inkomen, áls ze betalen. Incassobureau Groeneveld Gerechtsdeurwaarders neemt uw zorg voor debiteuren uit handen. Samen met u en uw klant zullen wij aan de juiste oplossing werken voor achterstallige betalingen.

Onpartijdige gids

U wilt bezig zijn met uw bedrijf, niet met het incasseren van onbetaalde facturen. Bovendien kan het vervelende situaties opleveren in de relatie met uw klant. Wij kunnen u onpartijdig helpen om tot de juiste oplossing te komen met uw klant. Besluitvaardig leiden we u door het incassotraject. Wilt u weten wat er voor nodig is om het gerechtelijke traject in te gaan, lees dan meer over wanneer u een deurwaarder inschakelt.

Samen werken aan een oplossing

Groeneveld Gerechtsdeurwaarders draagt zorg voor uw bedrijf en voor uw klant, om samen tot de juiste oplossing te komen. Wilt u advies over een vordering? Of een vordering uit handen geven? Neem contact met ons op.

Maak direct een proefberekening

ZakelijkParticulier

Waarom Groeneveld